پیامبر اکرم صلی االه علیه و آله: «در این سبزی نود و نه برکت قرار دارد و برای زیاد کردن عقل سودمند است.»
الدعوات: ۱۵۵. مکارم الاخلاق:۱۸۰.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که خرفه به دلیل دارا بودن بتاکاروتن، اسید اسکوربیک و اسید آلفا لینولنیک، کیفیت تغذیه ای بهتری نسبت به سایر سبزیجات دارد.
علاوه بر این، خرفه به دلیل خواص مغذی و آنتی اکسیدانی بالای آن به عنوان یک غذای قدرتمند هم توصیف شده است.
هنوز در چین از خرفه به عنوان یک داروی سنتی برای درمان افت فشار خون و دیابت استفاده میشود.
آزمایش های زیادی برای استخراج پلی ساکاریدهای خام از خرفه برای بررسی اثرات کاهش قند خون این ترکیبات با آزمایشات حیوانی برای استفاده از این گیاه در درمان دیابت انجام شده است.
خرفه منبع بسیار خوبی از اسید آلفا لینولنیک است. آلفا لینولنیک یک اسید چرب امگا 3 است که نقش مهمی در رشد و نمو انسان و در پیشگیری از بیماری ها دارد.
نشان داده شده است که خرفه پنج برابر بیشتر از اسفناج حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است.
اسیدهای چرب امگا 3 متعلق به گروهی از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه هستند که برای رشد انسان، پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی متعدد و حفظ یک سیستم ایمنی سالم ضروری هستند.
21111